![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Hakkımızda | Basında Biz | Müzik | Güncel Haberler | Video Izle | Destekleyenler | Forumları Okundu Kabul Et |
|
Şu anda sistemi misafir olarak gezmektesiniz. Bu şekilde 1923Türk'ün tüm özelliklerinden faydalanamaz veya kısıtlı şekilde kullanabilirsiniz. Grubumuza ÜCRETSİZ katılarak konu ve mesaj yazabilme, diğer üyelerle özel olarak mesajlaşma, anketlere oy verme ve daha birçok özelliği kullanabilme hakkı kazanmış olacaksınız. Kayıt işlemi hızlı, basit ve tamamen ücretsizdir.1923Türk Ailesine Katılmak İçin Tıklayınız Kayıt İşlemi Veya Hesabınıza Giriş Konusunda Problem Yaşıyorsanız, Lütfen Bizimle İletişime Geçin. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010 Yaka Numarası: 29649 Mesajlar: 3 Tesekkür: 275
108 Mesajina 325 Tesekkür Aldi
|
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
İngilizceye Yeni Başlayanlar,Tekrar Etmek İstiyenler,Unutmuş Olup Pratik Yapmak İstiyenler İçin İngilizce Gramer Anlatım.
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler: |
| Reklam Alanı |
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Yaka Numarası: 24118 Mesajlar: 1,825 Tesekkür: 990
373 Mesajina 913 Tesekkür Aldi
|
Ellerine saglik white-hawk faydali olacaktir
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010 Yaka Numarası: 44292 Mesajlar: 2 Tesekkür: 0
2 Mesajina 10 Tesekkür Aldi
|
Ben de ufak bir katkıda bulunayım istedim. Aşağıdaki adreslerde her seviye için İngilizce dilbilgisi açıklamları, konu başlıklarına göre anlatımlar ve testler bulabilirsiniz. Kolay gelsin.
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Poyraz tarafından (07-12-2010 Saat 00:07:13 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Grafik-Tasarım Grup Komutanlığı Üyelik tarihi: Jun 2010 Yaka Numarası: 47401 Mesajlar: 1,082 Tesekkür: 721
199 Mesajina 563 Tesekkür Aldi
|
emeğinize sağlk Komutanım çok yararlı olcak
Konu Poyraz tarafından (06-27-2010 Saat 18:45:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010 Yaka Numarası: 49150 Mesajlar: 2 Tesekkür: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
|
inş benimiçinde yararlı olur ingilizce ögrenmeye çalışıyorum 0dan başlıyorum çünki hiç bilmiyorum...dualarınızıda beklerim...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010 Yaka Numarası: 29649 Mesajlar: 3 Tesekkür: 275
108 Mesajina 325 Tesekkür Aldi
|
astegmenim sifirdan baslamak istiyerek baslamak cok guzel bir sey.ben sidneyde yasiyorum size herzaman ingilizce konusunda yardim ederim birlikte online ders calisabiliriz.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010 Yaka Numarası: 51148 Mesajlar: 41 Tesekkür: 7
9 Mesajina 12 Tesekkür Aldi
|
Moscar asteğmenim size teşekkürler iyi bir paylaşımda bulunmuşsunuz
|